Prpić si je pljunuo u lice!

Prpić si je pljunuo u lice!

HRVATSKI Davis Cup izbornik, Goran Prpić, poslao je poziv Ivi Karloviću za ogled protiv Italije koji će se od 11. do 13. travnja odigrati u Dubrovniku. Ovim potezom Prpić je pogazio svoju riječ i prema vlastitim riječima "pljunuo si u lice".

"Ja ga neću zvati. Zvati ga, značilo bi pljunuti si u lice. Drugi put bih si pljunuo u lice kad bi se dogodilo da me Karlović i četvrti put odbije", izjavio je nedavno izbornik.

Podsjećamo, Prpić je ovu izjavu dao nakon što je Karlović na nedavnom Zagreb Indoorsu najavio kako se planira staviti na raspolaganje Davis Cup reprezentaciji sve u službi nastupa na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Karlović je tom prilikom iznenadio javnost izjavivši kako silno želi zaigrati u Pekingu, a prema propozicijama da bi to i učinio mora se staviti na raspolaganje izborniku. Usputno je isto tako naglasio da mu nije čast igrati za Davis Cup reprezentaciju.

"Iako se do sada nije ništa promijenilo na tom planu, još uvijek ima vremena. Moja želja je igrati na Olimpijskim igrama, bila bi mi čast igrati za Hrvatsku, ali ne i za Davis Cup reprezentaciju. No, silno želim zaigrati u Pekingu", poručio je tada hrvatski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Karlović prije desetak dana poslao telefaks u HTS u kojem je i službeno pristao odazvati se reprezentaciji, a tako i formalno ispunio uvjet da zaigra u Pekingu, malo tko je očekivao preokret u Prpićevom stavu. Preokret se ipak dogodio, Prpić ga je najprije nagovijestio, a danas i proveo u djelo.

"Karlović je najbolje renkirani hrvatski tenisač, a interes naše Davis Cup reprezentacije je iznad svega. To je sve što ću reći u ovom trenutku", rekao je tada, a danas je svoj potez dodatno opravdao riječima kako Karlovića ne bi samoinicijativno zvao da se sam nije stavio na raspolaganje.

Osim Karlovića, Prpić je pozvao i Ančića, Čilića, Karanušića i Zovka.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara