Prši u Rangersima 180.000 eura mjesečno, više od 2 milijuna godišnje

FRANCUSKI sportski dnevnik L´Equipe prenio je kako će Pršo u Rangersima dobivati 180.000 eura mjesečno, odnosno 2.340.000 godišnje, što je bitno više od 500.000 eura, koliko je godišnje dobivao u Monacu.

Na njegov odlazak u Rangerse reagirao je, među ostalima, i Didier Deschamps.

"S jedne strane sam zadovoljan što je Dado pronašao klub u kojem će nastaviti karijeru i čija ga ponuda zadovoljava. To je važno za njega. Ali, s druge strane, kod mene prevladava osjećaj razočarenja. Zašto? Zato što gubim igrača koji je mnogo dao svom klubu i koji je često bio igrač odluke. . . ˝, izjavio je za L´Equipe Didier Deschamps, trener Monaca, prenose Sportske novosti. "Tužno je da nas napušta takav igrač, štoviše jer je Pršo svojom željom za uspjehom imao važnu ulogu u našoj momčadi.", hvali Deschamps Pršu.

I Dado Pršo želio je francuskim čitateljima pojasniti zašto odlazi iz Monaca: "Dugo vremena sam vjerovao u mogućnost ostanka u Monacu, ali Monaco se nije mogao nositi s ponudama drugih klubova. Osim toga Monaco ima velike financijske probleme, a u takvoj situaciji ja nisam mogao vječno čekati. . . ", rekao je hrvatski golgeter dodajući kako je, s obzirom na istek ugovora, želio biti bezbrižan kako bi se u miru pripremao s Hrvatskom za Europsko prvenstvo".

L´Equipe tekst o Pršinom transferu završava sljedećom rečenicom: "Dado Pršo je dobar dečko čija borbenost, žestina i narav će se svidjeti gledateljima na Ibrox Parku", prenose Sportske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara