Pršo kazao da neće igrati protiv Brazila, Cico demantira

NAJVEĆA zvijezda hrvatske reprezentacije i Glasgow Rangersa, Dado Pršo, dao je u najmanju ruku zanimljiv intervju za službene stranice Rangersa, u kojem je ustvrdio da neće igrati protiv Brazila.

U razgovoru za službene stranice Rangersa, Pršo je kazao: "Hrvatska me uvijek zove za prijateljske utakmice, ali ja sam sve stariji i želim se koncentrirati na kvalifikacijske utakmice za SP, kao i na igranje za Rangerse."

"U kolovozu igramo s Brazilom, ali ja sam razgovarao s trenerom i neću igrati u tom susretu. Smislit ćemo nešto, siguran sam u to." - kazao je Pršo za stranice Rangersa, a mi nećemo ulaziti u to koliko su webmasteri stranice korektno prenijeli njegovu izjavu.

Tragom Pršine izjave zatražili smo komentar od izbornika hrvatske reprezentacije, Zlatka Cice Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pršo će se sigurno odazvati pozivu, a na licu mjesta ćemo procijeniti koliko će minuta igrati. Jedno je sigurno - Dado će igrati protiv Brazila!" - odlučno je kazao Cico Kranjčar u razgovoru za Index.hr.

"Dado je u mojim planovima i sigurno će igrati, samo je pitanje koliko, to će ovisiti o procjeni situacije s njegovim zdravstvenim stanjem na licu mjesta. Svaka čast Rangersima, oni imaju i ime i povijest, ali mislim da smo im dovoljno izlazili u susret, ne zanimaju me njihova razmišljanja." - zaključio je Cico.

S izbornikom se složio i glasnogovornik HNS Ivan Rotim, koji je u razgovoru za Index.hr kazao kako bi svakom igraču na svijetu bila čast igrati protiv Brazila, pa tako i Dadi Prši.

"Dado mora biti diplomat u odnosu s Rangersima, ali sumnjam da bi bilo koji igrač propustio takvu priliku. Pršo nam je izrazio svoju želju da igra protiv Brazila, a koliko će igrati ovisi o izborniku Kranjčaru." -  ustvrdio je Rotim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara