Pršo ubilježio asistenciju i ozljedu u rekordnoj pobjedi Rangersa

NOVI-STARI trener Walter Smith startao je trijumfalno na klupi Gersa: rezultatom 5:0 je sa Ibroxa ispraćen Dundee United, a Pršo je zbog ozljede zamijenjen pet minuta prije kraja prvog poluvremena.

Do tad su Rangersi, u doista nemogućim uvjetima za igru, već vodili 2:0, a naš igrač je poslužio Charliea Adama za prvi pogodak Rangersa na kišom i ledom potpuno uništenom travnjaku. Cijelo vrijeme utakmice je puhao jak vjetar, a teren je bio u takvom stanju da je odigravanje drugog poluvremena bilo upitno.

Sunday Times je šaljivo prokomentirao Pršinu ozljedu: "Pao je kao pogođen, što je tipično za istegnuće tetive i bit će van stroja dva do tri tjedna. Možda je snalažljivi napadač predvidio poplavu koja će se početkom drugog poluvremena sručiti na Ibrox."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trofejni trener Smith je za početak svog drugog mandata temeljito ispremiješao momčad koju mu je ostavio Paul Le Guen; iz momčadi su ispali Gavin Rae, Nacho Novo i Julien Rodriguez, koji je napustio klub, a zamijenili su ih Chris Burke, Jeremy Clement i Dado Pršo. Smith je također Fergusonu vratio kapetansku vrpcu, koju mu je njegov prethodnik na klupi oduzeo.

Kapetan je povratak u momčad i na dužnost proslavio pogotkom, koji je bio peti zgoditak Rangersa. Ostali strijelci bili su Adam, Burke i dvaput Kris Boyd.

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara