Rangers traže izbacivanje Osasune iz Kupa UEFA

Rangers traže izbacivanje Osasune iz Kupa UEFA

GLASGOW RANGERS najavili su da će uputiti službenu pritužbu UEFA-i zbog lošeg osiguranja na stadionu Osasune, zbog kojeg je ozlijeđeno nekoliko navijača Rangersa i tražiti stroge sankcije.

"Jako smo razočarani. Unatoč svim pripremama koje smo uradili mi i britanski ambasador, unatoč tome da je poseban sigurnosni delegat imenovan za ovu utakmicu, sigurnosne mjere na stadionu i dalje nisu bile zadovoljavajuće. Domaći i gostujući navijači nisu bili prikladno razdvojeni, iako smo vidjeli pismo UEFA-e kojim naređuje Osasuni da razdvoji navijače", rekao je glavni direktor Rangersa Martin Bain, prenosi Eurosport. 

Rangers nisu zadovoljni ni policijskim taktikama, koje je španjolska interventna policija koristila kako bi smirila navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakve sumnje da se jedna manja skupina u potpunosti posvetila navijanju, ali većina je naših navijača bila prestrašena policijom. Razgovarali smo s UEFA-inim delegatom na stadionu i on se složio da sigurnosne mjere nisu prikladno provedene. Britanski se ambasador također za nas založio kod UEFA-e", dodaje Bain. 

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara