Real pripremio auto za Cristiana Ronalda

ENTUZIJAZAM za dovođenjem Cristiana Ronalda u Real Madridu ne splašnjava. Marca piše da je "kraljevski klub" za Ronalda već pripremio i najnoviji luksuzni model Audija.

Audi je jedan od Realovih sponzora, a prema madridskom dnevniku na kontrolnoj ploči najnovijeg modela vozila piše: "Isporučite Cristianu Ronaldu". Na taj način nastavlja se kampanja u kojoj se madridski klub služi svim sredstvima da bi doveo Manchesterovog Portugalca na Santiago Bernabeu.

> Ferguson: Barcelona je stoput gospodskiji klub od Reala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno se na Real zbog takve žestoke javne kampanje za dovođenjem Ronalda obrušio i trener Uniteda Sir Alex Ferguson. "Zar u Madridu misle da samo njih interesira Ronaldo? Imamo desetke ponuda za njega. No, drugi klubovi to rade u tišini, ne izvodeći budalaštine kao Madriđani", izjavio je trener Uniteda.

Fergusona je posebno uzbudila izjava predsjednika Real Calderona koji je ustvrdio da nije korektno igrača protiv njegove volje držati u klubu. "Čitao sam teletekst. Svi pričaju o tome. Calderon ima nešto za reći, Schuster ima nešto za reći... Calderon si uzima za pravo govoriti da je `robovlasništvo ukinuto prije mnogo godina`. Kao da slušam Francisca Franca! Zar predsjednik Reala pokušava osporiti ugovor koji Ronaldo ima potpisan s našim klubom? ", rekao je.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara