Redikul Domenech pred kamerama priredio show za kraj: Draga, hoćeš se udati za mene iako sam luzer?

ODMAH nakon poraza od Italije i ispadanja s Eura, ekscentrični izbornik Tricolora je pred kamerama televizije M6 zaprosio djevojku Estelle Denis.

Zanimljivo je da odabranica njegovog srca radi upravo za tu televizijsku postaju.

56-godišnji amaterski astrolog i "jednako upućen" trener je izbjegao odgovor na pitanje o svojoj budućnosti na čelu francuske reprezentacije prosidbom djevojke s kojom je u dugogodišnjoj vezi.

"Trenutno imam samo jedan plan; oženiti Estelle i samo ću ove noći tražiti njenu ruku", izjavio je francuski Ćiro upitan osjeća li se kao budući francuski izbornik.

"U teškim trenucima kao što je ovaj svakom treba netko, a meni treba ona", otvorio je dušu Domenech pred desecima milijuna gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je večeras bilo tako tužno, a u životu postoje i predivni trenuci. U teškima kao što je ovaj, moramo se vratiti iskonu."

Poslije je na tiskovnoj konferenciji objasnio zašto je odabrao upravo ovaj trenutak: "Jednostavno mi je palo na pamet. Morate ljudima koji vam znače reći da ih volite i u ovako teškim trenucima napraviti nešto važno. Želio sam pokazati osjećaje".

Iako je osebujni Domenech ovim činom svakako zasjenio kolegu Donadonija, teško da će njegova grandiozna gesta prikriti užasnu francusku igru na Euru.

Domenech je na kraju ipak odgovorio na pitanje o njegovog budućnosti na mjestu izbornika i "otkrio" kako to nije sportsko pitanje: "To je politički problem, a nikad se nisam petljao ni u što osim sportske problematike".

Z.A.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara