Redknapp: Liga prvaka zanimljiva je koliko i Liga kup!

LIGA PRVAKA u nogometnom je svijetu vrh svih vrhova, natjecanje koje mnogi igrači i treneri stavljaju čak i iznad Svjetskog prvenstva, ali trener Nike Kranjčara ima drastično drugačije stavove.

"Čini mi se da će Liga prvaka uskoro zamijeniti Carling Cup. Bit će to natjecanje u kojem će klubovi svojim rezervnim igračima priuštiti nekoliko lijepih putovanja u europske gradove", izjavio je trener Nike Kranjčara za Sun.

Redknappovi prigovori posebno se odnose na prvi dio natjecanja Lige prvaka, u kojem je, kaže, vidljiv ogromni nesrazmjer u kvaliteti pojedinih momčadi.

"Kao prvo, primjetan je ogroman nesrazmjer u snazi klubova koji igraju u Ligi prvaka. Još više od toga dosađuje monotonost dugog razigravanja po skupinama. Liga prvaka postaje zanimljiva tek na proljeće, kad dođe na red kup-faza", podvukao je Redknapp.

Misli li Redknapp stvarno ovo što govori ili iz njega samo progovara zavist nimalo strana engleskim trenerima vjerojatno nećemo uskoro saznati, ali jedno je sigurno; da se Portsmouth plasirao u Ligu prvaka, slušali bi drugačiju priču.

Index/Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara