Reja: Capello neće pustiti Ukrajini

Tekst: I.G.
Foto: Paun Paunović (Cropix)

HAJDUKOV trener Talijan Eduardo Reja vrlo je blizak prijatelj engleskog izbornika Fabija Capella. Siguran je da Capello neće pustiti Ukrajini.

"Izbornik Engleske Fabio Capello učinit će sve što može da porazi Ukrajinu", rekao je Reja za službene stranice kluba i dodao: "Žao mi je što je Hrvatska izgubila na Wembleyju, ali svom prijatelj Capellu čestitao sam na pobjedi. Nikad nisam vidio tako odlučnu Englesku. Mislim da s takvim igrom mogu poraziti bilo koga."

Ipak, Reja se osvrnuo i na jedan detalj koji je nakon utakmice mučio hrvatske navijače. Bez oklijevanja rekao je kako je na Eduardu bio penal koji sudac nije želio dosuditi, makar su svi hrvatski reprezentativci tražili kazneni udarac.

"Capello ne popušta ni na prijateljskim utakmicama. Uvijek ide po pobjedu, pa će tako i u Ukrajini", kazao je Talijan.

"Ne mogu obećati rezultat, ali napredujemo"

Uoči utakmice u Varaždinu Hajdukov trener Eduardo Reja naveo je koje će igrače suprotstaviti Varteksu.

Na vratima je siguran Subašić, dok su u obrani trojica igrača, Pandža, Vejić i Maloča. Petoricu u veznom redu čenit će s desna nalijevo Oremuš, Rubil, Cernat, Strinić i Šerić, dok će u napadu priliku dobiti Anas Sharbini i Duje Čop.

"Zadovoljan sam radom posljednjih tjedan dana. Kod igrača osjećam želju za napretkom i požrtvovan duh. Jedino nas muči broj izostanaka zbog ozljeda i reprezentativnih obveza", rekao je Reja.

"Očekujem napredak u igri i rezultatima. Ne mogu obećati rezultat u Varaždinu, samo želim da budemo bolji nego u prijašnjim utakmicama, a to će nas podići za nastavak sezone. Bilo bi dobro da kao i prošle sezone, uspon forme počne u Varaždinu", završio je talijanski stručnjak.

Anas: Živim za utakmicu s Varteksom

Anas Sharbini u razgovoru za SN rekao je kako se raduje susretu u Varaždinu gdje želi uzeti sva tri boda.

"Pobjeda u Varaždinu nam je jako važna. Svjestan sam da se od mene mnogo očekuje, ali došao sam kao pojačanje i to ću opravdati", rekao je Sharbini koji će zauzeti poziciju povučenijeg napadača.

Anas je kazao i kako je važno spojiti dva pozitivna rezultata da se podigne moral momčadi uoči gostovanja Zagreba na Poljudu kad će se u momčad konačno vratiti najvažniji igrači. Od tada bi trebalo krenuti na bolje. Zanimljivo je da Anas nikada nije izgubio utakmicu u Varaždinu.

"Živim za susret s Varteksom, uvijek mi je bilo lijepo tamo igrati, a sa Rijekom nisam tamo nikada izgubio. Nadam se da će sada Varaždin biti prekretnica i da ćemo pobijediti jer smo bolji", dodao je Sharbini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara