Reja: Neka Mamić sljedeći put opere usta prije nego izusti moje ime

Reja: Neka Mamić sljedeći put opere usta prije nego izusti moje ime

Tekst: S.T
Foto: hajduk.hr

"EDUARDO REJA je došao u Hajduk samo uzeti novac. Jedva čeka da mu uruče otkaz kako bi dobio odštetu pa da im otme novac i ode na godišnji. To mu je jedini cilj", bocnuo je Zdravko Mamić trenera Hajduka.

Odgovor trenera Hajduka stigao je na press konferenciji na Poljudu. Prije toga Reja je prolistao dnevni tisak i nasmijao se članku o bijegu Zdravka Mamića pred navijačima koji su ga gađali bocama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Idući put neka Mamić opera usta prije nego izusti moje ime. O treneru svatko može reći sve, ali ako ga zanima nešto o meni kao čovjeku neka se raspita u Italiji o tome. 32 godine sam radio tamo i bilo bi korektno da se Mamić raspitao prije nego što je govorio takve stvari", odgovorio je Reja, koji je u ponedjeljak odbio poziv iz Napolija da ponovo sjedne na njihovu klupu.

Reja je najavio i utakmicu s Istrom koja se u subotu igra na Kantridi.

"Ista je osrednji sastav s nekoliko kvalitetnih pojedinaca koji mogu biti neugodni. Manji klubovi uvijek daju 100 posto protiv favorita, Istra će igrati zatvoreno i neće nam biti lako. Fali nam i napadača", zaključio je Reja koji na Kantridu ide bez Ahmada Sharbinija, Josipa Skoke, Srđana Andrića i Gorana Rubila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara