Riječanima pojačanje iz Crvene Zvezde?

RADOVAN KRIVOKAPIĆ, veznjak beogradske Crvene Zvezde, mogao bi se uskoro pridružiti svom sunarodnjaku Draganu Žiliću u redovima riječkom prvoligaša.

Crnogorac rođen u Bačkoj Topoli slobodan je u izboru novog kluba, a uslijed propalih pregovora s jednom korejskom momčadi, iskristalizirala se mogućnost dolaska u Rijeku.

Navodno bi se Krivokapić mogao priključiti stožeru Milivoja Bračuna već u turskoj Antalyi, gdje su Riječani jučer otputovali na završne pripreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Srpski novinari nisu uspjeli doći do Zvezdinog veznjaka, ali interes Rijeke potvrdio je njegov brat Vujadin.

"Radovan mi je kazao da postoji interes, ali i da do konkretnih pregovora s Hrvatima još nije došlo. Korejci su zapravo još u igri, mada su se pokazali neozbiljnima. Moj brat želi igrati i kaže da bi odlazak u Rijeku bio veliki izazov." - kazao je mlađi Krivokapićev brat.

U Zvezdi je potencijalni Riječanin proveo posljednjih pet godina, ali već dugo ne može dohvatiti mjesto u udarnom sastavu. Ukoliko Krivokapić zaista beogradsku adesu stanovanja zamijeni riječkom, bit će peti stranac Ježićevog tima, uz Tonita, Ivanova, Kerkeza, Žilića i Ivanova.

D.R.
Foto: Kurir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara