Rijeka danas u Skopju traži prolaz u drugo kolo Intertota

KAKO u prvom susretu 1. kola Intertoto kupa protiv makedonske Renove Rijeka na Kantridi nije ostvarila pobjedu, danas je u 17 sati očekuje vrlo teško gostovanje u Skopju.

Renova iz Džepčista kod Tetova inače petoplasiranom momčadi makedonskog prvenstva odigrala je dobru utakmicu na Kantridi (0:0) i sada se s pravom nada prolasku u drugo kolo.

Kako je prva utakmice došla tek nakon pet dana priprema loš nastup Riječana razumljiv je, no, teško da će danas, nakon sedam dana pripremama na Bjelolasici predstave biti drastično drugačija.

Riječani imaju dosta problema sa izostancima, a najavljen je sljedeći sastav: Radman, Halilović, Budicin, Vučko, Bodrušić, Križman, Kreilach, A. Pamić, Tadejević, Štrok, Đalović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz priloženog vidi se da nedostaju ponajbolji riječki igrači poput Šarafića, Anasa Sharbinija i njegovog brata, povratnika u redove Riječana.

Unatoč svemu spomenutom trener Dalić optimističan je i najavljuje prolaz dalje.

"Cilj je proći dalje, ne bježimo od toga. Za prolaz moramo zabiti, a očekujem da će dva pogotka biti više no dovoljna, bez obzira što je Renova dobro organizirana momčad." - rekao je Dalić.

V.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara