Robert Kovač: Moj izbor je uvijek Juventus

HRVATSKI reprezentativac Robert Kovač u intervjuu za službene stranice Juventusa kazao je kako nije bitno hoće li igrati u Seriji A ili Seriji B dok god je u Juventusu, izražavajući sreću što će Juveov dres nositi i ove sezone.

"Imao sam ponuda iz drugih klubova. No, nakon razgovora s Alessiom Seccom bilo je lako za odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Ja, kao i moja obitelj, jako smo sretni u Torinu. Prošla godina mi je bila odlična i i sad se osjećam kao dio velike Juventusove obitelji" - kazao je naš reprezentativac.

"Mislim da će nam u drugoj ligi biti teže nego što bi bilo u prvoj. Kao i svakoj drugoj ligi na svijetu, utakmice će biti agresivnije i fizički, te psihički zahtjevnije, no mi ćemo biti i više nego dorasli tom zadatku. Moramo biti. Dat ćemo sve do sebe kako bi se iduću sezonu vratili u Serie A" - kazao je Robert Kovač.

Komentirajući naslov prvaka koji je Juventusu oduzet, Kovač je kazao kako je naslov osvojen pošteno. "Nema nikakvih dokaza da se činilo nešto loše, i što se mene tiče mi smo još uvijek prvaci" - smatra Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam motiviran, da nisam ne bih bio ovdje. Naučio sam puno prošle godine o tome kako se igra u Italiji. A sada imam i mjesto u prvom sastavu." - kaže Kovač koji će ne sumnjamo iskoristiti priliku koju je dobio.

O novom treneru Juventusa Didieru Deschampsu kaže kako je fantastičan, te kako uživa raditi s njim. "Svaki dan radimo nešto novo na treningu, to je jedno novo iskustvo. Vrlo sam sretan" - zaključio je hrvatski reprezentativac.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara