Robinho: U Cityju trener nije imao povjerenja u mene

Robinho: U Cityju trener nije imao povjerenja u mene

Totalsport
Foto: AFP

ROBINHO, brazilski nogometaš Manchester Cityja na posudbi u Santosu, kritizirao je menadžera “građana” Roberta Manicinija.

Nakon frustrirajućeg prvog dijela sezone u dresu Cityja, Robinho se po dolasku u Santos u siječnju preporodio, te je postigao četiri gola u šest odigranih utakmica.

Guardian prenosi Robinhovu izjavu u kojoj je opisao što ga je smetalo kod talijanskog stratega koji je City preuzeo u prosincu prošle godine od Marka Hughesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok sam igrao u Cityju, znao sam da će se u jednom trenutku podignuti ploča sa zamjenom i da će na njoj biti broj mojeg dresa jer menadžer nije imao povjerenja u mene. U takvom slučaju izgubite i samopouzdanje na terenu", rekao je Robinho.

Presudan trenutak za odlazak na posudbu dogodio se vjerojatno u siječnju kada je Mancini Robinha u utakmici protiv Evertona uveo u igru u 9. minuti umjesto ozlijeđenog Santa Cruza, a potom ga zamijenio već u 61. minuti.

"Razgovarao sam s menadžerom nakon te utakmice. Rekao mi je da je pogriješio kada me izvadio iz igre. Bilo mi je to prvi put u karijeri da sam u jednoj utakmici ušao kao zamjena i izašao prije kraja, ali valjda za sve postoji prvi put", zaključio je Brazilac koji se nada i trajnom ostanku u Santosu, svom matičnom klubu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara