Ronaldo: Kad Pele nešto prognozira, dogodi se suprotno

Ronaldo: Kad Pele nešto prognozira, dogodi se suprotno

RONALDOVA ozljeda fantastičnog će Brazilca od terena odvojiti barem na devet mjeseci. Ruptura ligamenata koljena vrlo je ozbiljna ozljeda i nije prva takve vrste u Brazilčevu dosjeu.

U prošlotjednom intervjuu, brazilska legenda Pele kazao je kako smatra da Ronaldo više nikad neće zaigrati nogomet. "Ne vjerujem da će biti igrač kakav je nekad bio", kaže Pele.
 
"Medicina je jako napredovala, no on nije više tako mlad. Ja bi bio jako sretan da se vrati  u vrhunsku formu, ali ne vjerujem da će se to dogoditi ovaj put." 

Ronaldov se odgovor nije dugo čekao: "Drago mi je da to prognozira Pele jer, što god on kaže, upravo se suprotno dogodi".  

"Pele je legenda i svjestan sam da ponekad mora odgovarati na razna pitanja i davati razne prognoze", dodao je "Il Fenomeno" i objasnio kako je sasvim jasno da se jednog od najboljih igrača svih vremena pita za mišljenje; upravo iz tog razloga se Pele više puta sukobljavao s kolegama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima je poznat sukob sa Luisom Felipeom Scolarijem tijekom Svjetskog prvenstva 2002, koji je završio. Poznatom Scolarijevom izjavom: "Ako želiš osvojiti titulu, moraš slušati Pelea i napraviti suprotno".

T.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara