Rosso: Više me je briga za Hajduk nego za reprezentaciju

Rosso: Više me je briga za Hajduk nego za reprezentaciju
IZBORNIK Kranjčar je otpisao Giovannija Rossu za prijateljski susret s Izraelom. To najvjerojatnije znači da smo "izraelskog" veznjaka posljednji put u kockastom dresu vidjeli u Portugalu. Što na to sve kaže Rosso?

Pretpostavljalo se da će Kranjčar otpisati neke starije "Portugalce", a među njima i Giovannija. To se i dogodilo, ali iznenađuje reakcija Rosse u Sportskim novostima: "Što ću sad, nisam pozvan i točka. Izbornik je pozvao druge, on odlučuje, on poziva. Nema se tu što posebno komentirati, svaki trener uzima onoga za kojeg smatra da će udovoljiti njegovim zahtjevima. Ne znam jesam li izgubio status reprezentativca. Hoćete iskreno? Uopće mi nije žao. Više me je briga za događaje u Hajduku nego što nisam pozvan u reprezentaciju! Svaki dan me zovu prijatelji, izvješćuju o tamošnjim događajima."

Rosso je nastavio komentirajući događaje u Splitu: "Znate, ne mogu za sve biti krivi igrači Hajduka. Netko ih je valjda doveo, zar ne? Nesretan sam zbog svih tih prijetnji nogometašima. Ne mislim da je to stav navijača Hajduka, već očigledno nekih pojedinaca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov klub Maccabi Haifa izvukao je povoljan poraz od 2:1 na gostovanju kod Rosenborga. Nakon početnog šoka i 0:2 već u 8. minuti, Rosso je krajem prvog dijela smirio stvar, a Izraelci su sačuvali rezultat. Evo komentara ponajboljeg pojedinca te utakmice: "Dobro je bilo, ali ne mogu pričati o sebi. Definitivno, bolji smo od Rosenborga. Nikad se ništa u nogometu ne može predvidjeti, ali vjerujem da ćemo uspjeti. Na uzvratu će stadion biti prepun, okupit će se 40.000 gledatelja, bit će pravi spektakl."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara