Runje kažnjen zbog tučnjave sa suigračem

Foto: AFP

TRENER Lensa Laszlo Boloni objasnio je kako su dvojica igrača koja su se sukobila tijekom prošlosubotnjeg treninga primjereno sankcionirani.

Podsjećamo, riječ je o Vedranu Runji i bjelokošćanskom veznjaku Kangi Akaleu. Navodno je do svađa došlo zbog bezazlene igre s loptom na sredini igrališta. Verbalni sukob prerastao je u fizički, no suigrači su ratoborni dvojac ubrzo razdvojili.

"Takve stvari događaju se i u drugim klubovima. Ne treba im pridavati previše pažnje, niti ih ih izbrisati, treba ih sagledati iz prave perspektive. Imali smo sličan problem i kada sam tek stigao (u siječnju). Zaključak je da nam takvo ponašanje ne treba, da može destabilizirati klub", objasnio je Bölöni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kluba su saopćili da su obojica igrača kažnjena, ne specificirajući točno na koji način, a trener Lensa je sve komentirao riječima:

"Bila je to teška odluka, ali dobra i pravedna."

Istog dana kada se dogodio spomenuti sukob Lens je igrao i utakmicu 24. kola Le Championnata u kojoj je s 3:2 poražen kod kuće od Sochauxa. Runje je branio cijeli susret, a Akale je ušao u drugom dijelu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara