Sablić nakon blamaže u Varaždinu: Lopta je okrugla, kako ti prema njoj, tako ona prema tebi!

OFENZIVNI Hajduk s  tri napadača u Varaždinu je doživio jednu od najvećih blamaža nakon Debrecena. Poraz od ekipe Varteksa koja je zaredala skalpove dvaju lidera lige sasvim je sigurno najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone. Junak susreta, mladi Matija Smrekar, nakon susreta nam je kazao:

"Fenomenalno je zabiti Hajduku dva pogotka, bila nam je vrlo važna ova utakmica u kojoj smo zasluženo pobijedili. Pobijediti Hajduk 4:0 velika je stvar, ipak je Hajduk institucija", kazao je mladi Varteksovac.

"Šanse za prolaz u Kupu su nam 50:50, ako ponovimo večerašnju igru možemo proći  u finale", smatra Smrekar, koji tvrdi kako unatoč blistavim igrama još ne razmišlja o pozivu izbornika Dražena Ladića.

"Na meni je da radim i zabijem golove", skromno je ustvrdio Smrekar.

Oduševljenje nije skrivao niti Drago Papa koji ipak poziva na oprez uoči Kupa.

"Odigrali smo kvalitetnu utakmicu koju ćemo dugo pamtiti. Sve smo riješili ranim pogocima, ali ne smijemo se zavaravati da će ovako biti i u Kupu. Ovdje smo sve riješili ranim pogocima. Kup je posebno natjecanje i trebamo odigrati tako da prođemo u finale."

Kalinić: Sve ste vidjeli

Lica Hajdukovaca govorila su više nego riječi. Jedan od najboljih pojedinaca, ali i onaj koji je najviše toga promašio u "biloj momčadi", Nikola Kalinić, kratko je prokomentirao varaždinsku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primili smo dva pogotka na početku, nismo se nakon toga mogli vratiti. Sve ste vidjeli", rekao je Kalinić.

Još uvijek nezaliječeni bivši reprezentativac Goran Sablić nije imao objašnjenja za Hajdukov poraz, a utakmicu je komentirao u ironičnom tonu.

"Poslije drugog primljenog gola bilo je teško igrati, samo smo si zabili dva pogotka. Lopta je okrugla, sve se vrati. Kako ti prema njoj, tako ona prema tebi. Nemam objašnjenja za ovaj poraz. Mislim da je naš pristup bio presudan. A njima je ulazilo sve što su pogodili."

Ladić: Nisam dugo pratio ovako kvalitetnu utakmicu

Varaždinski dvoboj pratio je i izbornik mlade reprezentacije Dražen Ladić koji bi ubuduće neke od svojih akvizicija mogao potražiti i među Krojačima.

"Nisam dugo pratio ovako kvalitetnu utakmicu. Većina mladih reprezentativaca je iz Hajduka, ali ovaj put nisam bio impresioniran njihovom igrom", rekao je Ladić.

D.R./M.P.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara