Samouvjereni Gilardino: Dragi Luca, nećeš uzeti moje mjesto u vrhu napada Azzurra!

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

ALBERTO GILARDINO, napadač Fiorentine i talijanske nogometne reprezentacije, poručio je svom rivalu Luci Toniju, koji je nedavno prešao iz Bayerna u Romu, da mu ne kani prepustiti mjesto udarnog napadača na Svjetskom prvenstvu.

"Dragi Luca, ne plaši me tvoja konkurencija", poručio je svom potencijalnom konkurentu 27-godišnji Gilardino putem Il Messaggera.

"Za igrača profila Luce Tonija, sasvim je normalno da želi igrati vodeću ulogu u sastavu na Svjetskom prvenstvu. Nas dvojica smo u odličnim odnosima, obojica smo zabili po 16 golova za reprezentaciju, ali ne strahujem zbog njegove konkurencije. Učinit ću sve što mogu kako bih svojim igrama u Fiorentini sljedećih mjeseci osigurao status prvog napadača na Svjetskom prvenstvu", dodao je Gilardino.

U nedjelju će ''viole'' ugostiti Tonijevu zahuktalu Romu, koja u talijanskom prvenstvu nije poražena još od kraja listopada. Gilardino će zaigrati u tom dvoboju, dok je Luca Toni, bivši član Fiorentine (od 2005. do 2007. godine) izvan stroja zbog ozljede gležnja lijeve noge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara