Sanader i Kosor čestitali Janici Kostelić

PREDSJEDNIK Vlade Republike Hrvatske dr. Ivo Sanader uputio je danas čestitku Janici Kostelić u povodu osvajanja prvog mjesta u slalomu u američkom skijalištu Aspenu.

"Draga Janice, u ime vlade Republike Hrvatske i moje osobno čestitam ti na sjajnom uspjehu kojim si razveselila cijelu hrvatsku javnost. S veseljem sam pratio tvoju utrku u kojoj si još jednom pokazala da se samo upornim radom i odricanjem postižu vrhunski rezultati. Tvoj uspjeh još je i veći s obzirom na bolest i ozljede s kojima si se nosila, te zbog toga nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neka ti ova pobjeda bude nadahnuće i za sljedeće utrke Svjetskog kupa", navodi se u čestitki premijera Sanadera.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pobjedi u Aspenu trostrukoj olimpijskoj prvakinji čestitala je i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor.

"Draga Janice, s velikom radošću čestitam ti na sjajnom uspjehu u Aspenu i na svakoj sekundi koja te vodila ka tvojoj pobjedi, koja je još jedna u nizu veličanstvenih potvrda hrvatskog sporta u zemlji i svijetu. Zadivljena sam tvojom upornošću i energijom, te ti želim da ti ova pobjeda bude poticaj i za daljnje uspjehe u tvojoj skijaškoj karijeri", stoji u čestitki Jadranke Kosor.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara