Sapunica zvana Figo se nastavlja

AL ITTIHAD je porekao da je dovođenje Luisa Figa iz Intera propalo, već je, kako tvrde, samo odgođeno zbog nesporazuma oko njegovog ugovora.

Inter je sasjekao sve mogućnosti Figovog odlaska službenom izjavom kojom su jučer priopćili da nisu ušli u nikakve pregovore o Figovom prelasku i da ga nemaju namjeru pustiti da ode.

To je dovelo čelnike Al Ittihada u vrlo neugodnu situaciju jer su već zakazali press konferenciju na kojoj su trebali predstaviti Figa javnosti. No, sad iz uprave Al Ittihada opet stižu vijesti kako ništa nije gotovo.

"Press konferencija je samo odgođena, ali će se održati i prisustvovati će joj predsjednik kluba Mansour Al Balawi i Luis Figo. Do odgode je došlo zbog jedne klauzule u ugovoru koja nije mogla biti na vrijeme riješena, a pojavila se samo nekoliko sati prije press konferencije. Figo je naime tražio da mu se 70% dogovorene svote isplati u prvih šest mjeseci, a ostatak kroz idućih 18. Također je zahtijevao pravo da poništi ugovor kroz prvih šest mjeseci iz bilo kojeg razloga. No, Al Balawi je odbio pristati na tu klauzulu kako bi zaštitio financijske interese kluba. Nova će se press konferencija organizirati čim pregovori budu finalizirani", glasi službeno priopćenje kluba.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara