Schildenfeld tužio Bešiktaš Fifi jer šest mjeseci nije primio plaću

GORDON SCHILDENFELD prolazi teške trenutke u turskom Bešiktašu. Naime, osim što ga klub nije platio posljednjih šest mjeseci, direktor Sinan Engin ga je potjerao iz momčadi pa hrvatski branič trenira sam i nije mu preostalo ništa drugo nego da Bešiktaš tuži Fifi.

"Tužio sam ih Fifi, nisam dobio plaću zadnjih šest mjeseci i želim novac. Fifa će u roku od dva tjedna odlučiti, a ukoliko mi klub ne plati dugove dobit ću raskid ugovora. No, Bešiktaš me svakako mora isplatiti, a ukoliko to ne učini, Fifa će ga izbaciti iz europskih natjecanja",rekao je Schildenfeld za Sportske novosti.

Schildenfeld je imao problema s vidom i zbog toga je ispao iz momčadi. Bešiktaš ga je pokušavao vratiti Dinamu, no nije uspio, ali više ne žele igrača koji je imao zdravstvenih problema. Nekadašnji igrač Dinama i Šibenika tvrdi da je sasvim zdrav i spreman igrati.

"Potpuno sam zdrav i mogu igrati u momčadi. No, to je trenutno nemoguće jer treniram sam i direktor me ne želi u klubu. Trener bi želio da igram, ali ne može protiv direktora", kaže igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko klub, nakon odluke Fife, plati dugovanja, Schildenfeld će se dogovoriti s Bešiktašom o svojoj budućnosti. Ako ga ne isplate, pronaći će novi klub, kaže da ima dosta ponuda.

"Imam ugovor na još tri godine. Ukoliko me klub isplati, pokušat ću se dogovorit kako kompenzirati preostale tri godine koliko mi još traje ugovor jer je očito da me direktor ne želi. Ako me ne isplate, postat ću slobodan igrač, a imam dosta ponuda. Nema veze što prijelazni rok traje do 31. kolovoza, novoj momčadi se kao slobodan igrač mogu pridružiti i nakon tog datuma. No, u ovom trenutku čekam odluku Fife", zaključio je Schildenfeld.

M.Pa.
Foto: besiktas

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara