Scolari optimističan, Deco zabrinut uoči dvoboja s Česima

PORTUGALSKI trener Luiz Felipe Scolari uvjeren je da će njegova momčad svladati Češku i osigurati plasman u četvrtfinale u kojem se križaju s našom skupinom.

Portugal je odličnom igrom već svladao Tursku i tako najavio kandidaturu za mogućeg osvajača turnira. Scolari je siguran da će i Česima skinuti skalp na Stadeu da Genevi.

"Bit ćemo samouvjereni, ali ne previše. Vidjet ćemo hoćemo li nastaviti s dobrim igrama. Potrebno je šest bodova kako bi se prošlo u četvrtfinale, a mi smo već skupili polovicu", rekao je čovjek koji je 2002. odveo Brazil do naslova svjetskog prvaka.

Deco: Jako respektiramo Čehe

Reprezentacija Češke je u prvoj utakmici, također, upisala tri boda, ali nisu bili impresivni kao Portugal. No, playmaker Portugalaca, Deco je zabrinut uoči dvoboja s momčadi Karela Brucknera, jer očekuje jako težak meč.

"Nećemo se opustiti. Ne podcjenjujemo Čehe, upravo suprotno, jako ih respektiramo. Utakmica će biti puno teža od one s Turcima, a činjenica da su Česi imali problema sa Švicarcima ne znači ništa", rekao je Deco.

M.Pa.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara