Scoria: Ne bih imao ništa protiv da mi osvojimo Kup, a Hajduk prvenstvo

TRENER Rijeke Elvis Scoria još jednom je potvrdio kako se i u budućnosti vidi u tom klubu, a osvrnuo se i na incident koji se dogodio između njega i četvrtog suca Batinića. Njegova momčad, kako tvrdi, potpuno je okrenuta osvajanju Kupa.

"Jesam ponekad impulzivan, ali nikad nisam bio incidentna osoba" – rekao je Soria za Sportske novosti dodavši kako Rijeka ove sezone ima najmanje žutih i nijedan crveni karton, te kako je to najbolji način da se sucima olakša posao.

U službenom zapisniku piše kako su Scoria i Skočić navodno nasrnuli na Batinića u tunelu nakon utakmice. Scoria smatra kako je to smiješno i tvrdi da ničega nije bilo. Direktor Rijeke Zvonko Mihalović najavio je da će Rijeka prijaviti Batinića zbog ponašanja nedoličnog za suca.

Vjerojatno prije nego je čuo izjavu direktora Mihalovića, Scoria je za Jutarnji list izjavio sljedeće: "Prijavio me Batinić? I ja ću njega! A ako me komisija HNS-a kazni, podnijet ću ostavku. Jer, ako Rijeka smatra da me četvrti sudac može vrijeđati, nemam tu što raditi".

Naglasio je kako je njegova momčad u potpunosti okrenuta utakmici Kupa u subotu i kako ne bi imao ništa protiv da oni osvoje Kup, a Hajduk prvenstvo. Ipak, pobijedi li Hajduk, smatra da se mogu vratiti i u borbu za naslov s tim da Hajduk ima veliku prednost i najbolji raspored.

Osvrnuo se i na situaciju u Dinamu rekavši kako je jako teško komentirati situaciju u drugom klubu. Ipak, smatra da su svi željeli najbolje, ali je teško okrenuti situaciju kada sve krene nizbrdo. Da mu Mamić ponudi ugovor, odbio bi ga jer želi ostati u Rijeci.

"Kranjčar radi odličan posao, ali ovoj bi generaciji veliki uspjeh bio i odlazak u Njemačku" – rekao je za Sportske novosti odgovarajući na pitanje o tome može li reprezentacija u Njemačkoj ponoviti Francusku.

Što se tiče Bišćana, smatra kako on treba reprezentaciji i kako nije važno tko će napraviti prvi korak. "Jedno "Žao mi je" valjda nije tako teško izgovoriti, zar ne?! Obje bi se strane trebale smekšati" – dodao je.

(Foto: www.sportskitjednik.hr)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara