Sedloski: Nadam se toplom dočeku na Maksimiru

Sedloski: Nadam se toplom dočeku na Maksimiru

DOK SE naša nogometna delegacija u Sloveniji bori s izuzetno lošim vremenskim prilikama, Srećko Katanec u Ohridu kuje planove iznenađenja. I baš poput Bilića, ne dopušta nadgledanje treninga. Makedonski Dnevnik prenosi da je Katanec, obzirom na teren gdje teško može zatvoriti trening od znatiželjnih pogleda, angažirao čak i snage osiguranja kako bi otjerao slučajne, a ponajviše namjerne prolaznike. 

Čak i vrijeme predviđeno za medije svedeno je na minimum. Prvi je trening Slovenac odradio sa svega 14 od 20 igrača koji kandidiraju za susret s Hrvatskom. Grozdanovski, Pandev, Jančevski i Miloševski stigli su jučer, dok se u poslijepodnevnim satima utorka očekuje dolazak Igora Mitreskog i Nikolcea Novevskog.

No, nisu svi prisutni u ponedjeljak istrčali na teren, među njima i vedeta Lazija Goran Pandev, koji je izbornika zatražio poštedu zbog premorenosti.

"Nema nikakvih specijalnihe novosti. Sve ide prema zamišljenom planu." - ne da se omesti izbornik Katanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izostanci ga, tvrdi, nimalo ne zabrinjavaju. Vjeruje u svoj zadnji red čak i bez Petrova te Igora Mitreskog, a sudeći po nedavnim izjavama, ni naši reprezentativci nisu presretni pri spomenu makedonskog obrambenog bedema.

"Tko god da se nađe na njihovom mjestu, bit će u potpunosti spreman za zadatke koji se traže. Stojkov i Nikoloski požalili su se na sitne ozljede i umor, ali sigurno će konkurirati za sastav. Umjesto Petrova na boku smo skrojili nekoliko varijanti. Vidjet ćemo..." - zagonetan je do kraja.

Ali je i dalje uvjeren da može iznenaditi na Maksimiru; "Iako su domaćini favoriti, mi smo dokazali da se možemo nositi sa svim ekipama iz naše skupine, pa tako i sa vodećom."

Za mišljenje je upitan i kapetan Goce Sedloski. Maksimir će probuditi uspomene, ali tvrdi da emocije neće biti kobne po njegovu nacionalnu vrstu.

"Na Maksimiru sam proveo mnogo vremena, ali ne idem prijateljski raspoložen. Iako, nadam se toplom dočeku navijača." - kratko je prokomentirao današnji branič Mattersburga.

Ne prestaju trzavice u makedonskom savezu

Nakon izborne pobjede nad oporbom Darka Pančeva, kontroverzni predsjednik makedonskog nogometnog saveza poslao je UEFA-i dopis u kojem stoji da aktualna  vlast i dalje ostaje - aktualna. Međutim, čini se da neće biti kraj pobuni jer oporba za 7. travnja dogovara novu sjednicu koju u savezu već proglašavaju nelegitimnom.

D.R.Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara