Silvio Marić najavio derbi: Njima je ovo biti ili ne biti, no Dinamo je kvalitetniji

Silvio Marić najavio derbi: Njima je ovo biti ili ne biti, no Dinamo je kvalitetniji

Tekst: V.B.
Foto: AFP

UTAKMICU Hajduka i Dinama najavio i legendarni Dinamovac Silvio Marić.

"Hajduk je uvijek jako opasan. Njima su ove dvije utakmice najvažnije utakmice u sezoni i zapravo spas sezone i sigurno je da će biti jako motivirani. Nema sumnje da nas očekuje pakao u drugoj utakmici u Splitu. Ipak, Dinamo je po meni kvalitetnija momčad i mislim da se možemo nositi sa Splićanima i plasirati u finale Kupa", objasnio je u uvodu bivši Dinamovac.

Mara je stalno u kontaktu s kapetanom Hajduka Srđanom Andrićem koji mu je otkrio kako Splićani izgaraju od želje da svladaju Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Andrić mi je ispričao kako ih je uništio glupi gol protiv Rijeke i potpuno im pomrsio račune. Također mi je poručio da su svi vrlo motivirani da u Zagrebu ostvare dobar rezultat. Sigurno se neće lako predati i očekuje nas teška utakmica", dodaje.

Na koncu je Marić prokomentirao i eventualni dolazak Željka Sopića u Dinamo.

"Sopa je naš prijatelj i sigurno mi je teško objektivno govoriti o njemu. U svakom slučaju Sopa ima drskost i sve odlike vođe na terenu, a i samim time je vrlo koristan igrač za svaki tim. Bilo bi mi drago da ga vidim u Dinamu. Koliko je njegov dolazak realan, ne znam. Je li je potreban, odlučit će trener."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara