Sin vjetra iz Bistre pred povratkom u Maksimir?

MIHAEL MIKIĆ je povratkom Igora Novakovića na Kvarner zaradio raskid ugovora. Ne zbog loše forme, odigrao je vrlo dobru polusezonu, već je težina njegova ugovora bila prevelik teret za Rijeku, naročito nakon angažmana Ivanova.

Zagrebačkim nogometnim kuloarima odmah je prokolala vijest da je Dinamo, u kojem je prije šest godina Mikić čak nosio devetku, zainteresiran za njegov povratak u modri dres.

Priča ima smisla, naročito ako se uzme u obzir da je Dinamo ostao bez "desne strane": Buljata je lom noge izbacio iz kadra do kraja sezone, a Ettu zbog upale testisa propisano strogo mirovanje do veljače, ali je dijagnoza ipak promjenjena. Dinamo naravno ne može ići u odlučujuće proljetne bitke samo sa jednim provjerenim ofenzivnim dešnjakom, a Mikić je sada slobodan igrač.

"Sporazumno smo raskinuli ugovor sa Mikićem, a o detaljima doista ne bih govorio. Činjenica je da dolaskom Novakovića i Ivanova više nismo imali potrebe za toliko igrača sličnog profila na tim pozicijama", izjavio nam je direktor Rijeke Marinko Koljanin.

Zanimljivo je kako bi se sada situacija mogla razvijati. Dinamu nedostaje ofenzivni bočni igrač na desnoj strani, a Mikić je upravo u Dinamu nevoljko i silom prilika prebačen uz aut crtu. Nakon što ga se Rijeka odrekla, on je slobodan igrač i bez odštete može otići u novi (stari) klub.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara