Sinovčić: Igrač kao Tomasov se rodi jedanput u 20 godina

Sinovčić: Igrač kao Tomasov se rodi jedanput u 20 godina

IAKO bi prelazak Marina Tomasova u Dinamo za dva milijuna eura bio najskuplji transfer u povijesti HNL-a, Zadar se nije htio odreći nogometnog dragulja. Mamić je Reni Sinovčiću navedenu svotu ponudio na subotnjoj utakmici ako "odmah s nama sjedne u autobus". Za Tomasova su zagrizli i Hajduk te nekoliko inozemnih klubova, a kao mogućeg reprezentativca spominjao ga je i izbornik Slaven Bilić. No, Sinovčić je hladan na sve ponude i kaže da igrač ostaje u Zadru.

"Ne damo ga, procjena je da mali treba ostati i nastaviti se razvijati", rekao je Sinovčić za Index.

Vanjski suradnik Zadra je nedavno izjavio da će Tomasov otići na zimu ili ljeto, a zanimalo nas je je li bliže ostanku u HNL-u ili će se otisnuti preko granice.

"Sve su opcije otvorene i kad dođe trenutak izabrat ćemo najbolje rješenje za njega. Bitno je da nastavi karijeru u klubu gdje se može i dalje razvijati. Šteta bi bilo da ovakav potencijal propadne", misli Sinovčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinovčić kaže da novac nije najvažnija stvar kod biranja budućeg kluba, nego da Tomasov dođe u sredinu u kojoj može dalje napredovati.

"Tomasov se rodi jedanput u 10 ili 20 godina. Stavili smo novac na stranu, nije stvar tko nudi koliko nego toga da izabere pravu sredinu", zaključio je Sinovčić.

M.Pa.
Foto: zadarsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara