Slavna ruska gimnastičarka rodit će u Los Angelesu

SLAVNA ruska gimnastičarka Svetlana Khorkina, osvajačica tri europska prvenstva za redom, svjetska i olimpijska pobjednica, nalazi se u Los Angelesu od svibnja jer će upravo u tom gradu roditi bebu, izvješćuje u subotu International Gymnast pozivajući se na Peoples Magazine.

"Diva" koja se povukla iz gimnastike nakon Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine (to su bile njene treće Olimpijske igre) tada je izjavila da njezini planovi uključuju i osnivanje obitelji. Njezin dečko je gruzijski glumac Levan Uchaneishvili koji trenutno živi u Californiji. Do sada je, od poznatijih, glumio u filmovima "Dan nezavisnosti" i "Air Force One".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sa Svetlanom je u SAD doputovala i njezina mlađa sestra Julija koja svakodnevno trenira u Los Angeles School of Gymnastics (LASG) s trenerom Yefimom Furmanom iz bivšeg SSSR-a. Dužnosnica LASG-a Tanya Garber je rekla da Svetlana brižno skriva svoj osobni život no u Americi nije mogla pobjeći medijima. Pratili su je čak i na tržnicu dok je kupovala povrće.

"Kraljicu ruča", kako su je prozvali zbog nepobjedivosti na toj spravi, gledatelji, gimnastičari i suci su ili voljeli ili potpuno omalovažavali, no nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Iako nije uvijek imala najteže elemente u vježbama, zbog svoje je "divovske" visine (164cm) i dugih nogu zapamćena kao izrazito elegantna vježbačica. U Ateni je osvojila srebrno odličje u višeboju, oprostivši se od gimnastike vježbom na parteru uz melodiju pjesme "Good bye my love good bye".

Prošlog prosinca je postala potpredsjednica Ruske gimnastičke federacije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara