Slišković tuži Sportske novosti

IZBORNIK BiH i trener Hajduka, Blaž Slišković, odlučio je sudski goniti bivšeg izbornika BiH Faruka Hadžibegića, kao i list Sportske novosti, te novinara, i to zbog intervjua kojeg je Hadžibegić dao "Sportskima".

Bivši izbornik Hadžibegić se u svom intervjuu dosta žestoko okomio na Baku nazvavši ga "tipičnim klaunom" i "paničarem koji brine samo za sebe". Ipak je, unatoč teškim riječima, naglasio kako nema ništa protiv njega, nego protiv njegovog rada, odnosno nerada. Rekao je kako je svima dosta njegove arogancije i nemarnosti.

"Slišković je moje ljudsko i životno razočaranje. Bio je sjajan igrač, majstor kojemu sam se divio, zato sam sada još ogorčeniji. Doduše, da je bio pravi, dostigao bi Maradoninu klasu, no, postao je i ostao tipičan klaun... Vrlo je nekorektan prema svima, neprijatelja vidi i u muhi. Njegova manija proganjanja postaje neizdrživa." – rekao je za Sportske novosti.

Naglasio je kako je Slišković izgubio sve ključne utakmice, posebno one na domaćem terenu. "Događalo mu se da zaboravi doći na sastanak uoči susreta, pa su se zbunjeni igrači dogovarali sami. Zna se da na klupu ne sjeda bez mobitela kojim neprestano provjerava kakvo je stanje na kladionicama. Etro kakav je stručnjak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slišković je vrlo brzo reagirao na ove riječi Hadžibegića. "Kada udaraš, udri do kraja. Što je previše, previše je. Zvati me klaunom i tko zna kakvim imenima to je već udarac na moju ličnost, koji bi mogao naškoditi mojoj karijeri. Koliko god da sam korektan, neke me stvari pogode." – rekao je Slišković za Dnevni avaz.

Dodao je kako je već stupio u kontakt s odvjetnikom koji će tužbu protiv Sportskih, novinara i samog Hadžibegića predati sudu. "Neka tamo dokazuju i neka se vade." – rekao je.

Ako nekog slučajno čudi činjenica da je tužio novine i novinara, Baka je i to objasnio. "Ni što se tiče novina to nije lijepo. Dinamo nije u Ligi za prvaka pa im je Hajduk zanimljiv, hoće da unesu nered kod nas. Zato ću tužiti i njih."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara