Slišković zbog suca povukao momčad s terena i očekuje najgore moguće sankcije

Slišković zbog suca povukao momčad s terena i očekuje najgore moguće sankcije

TRENERU mostarskog Zrinskog Blažu Slikoviću prijete oštre kazne od strane tamošnjeg nogometnog saveza jer je u 83. minuti prvoligaške utakmice bosanskohercegovačke lige u Orašju, nezadovoljan suđenjem Almira Alijagića, povukao svoje igrače s terena, što je prvi takav slučaj prvoj BiH ligi od još od poratnog razdoblja.

"Slišković je napravio najteži mogući prekršaj u nogometu radi čega će biti drastično kažnjen. Režirao je nesvakidašnji nesportski čin na bosansko-hercegovačkim stadionima, a posljedice će snositi zajedno sa svojom momčadi." - oštro je najavio potpredsjednik natjecateljskog povjerenstva Nogometnog saveza BiH Izudin Ibrahimkadić.

Popularni Baka, međutim, ukazuje na navodnu sabotažu njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki naš prelazak centra na polovinu Orašja sudac Alijagić i njegovi pomoćnici karakterizirali su prekršajem ili zaleđem. Nisam više mogao izdržati i odlučio sam povući momčad s terena po cijenu da ispadnemo u Drugu ligu, te moje smjene." - kazao je.

No, njegov je čin osudio i član Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH Goran Kosorić,  ističući također da će radi istog Slišković snositi najveće moguće sankcije.

D.R.
Foto: Mondo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara