Slišković zbog suca povukao momčad s terena i očekuje najgore moguće sankcije

TRENERU mostarskog Zrinskog Blažu Slikoviću prijete oštre kazne od strane tamošnjeg nogometnog saveza jer je u 83. minuti prvoligaške utakmice bosanskohercegovačke lige u Orašju, nezadovoljan suđenjem Almira Alijagića, povukao svoje igrače s terena, što je prvi takav slučaj prvoj BiH ligi od još od poratnog razdoblja.

"Slišković je napravio najteži mogući prekršaj u nogometu radi čega će biti drastično kažnjen. Režirao je nesvakidašnji nesportski čin na bosansko-hercegovačkim stadionima, a posljedice će snositi zajedno sa svojom momčadi." - oštro je najavio potpredsjednik natjecateljskog povjerenstva Nogometnog saveza BiH Izudin Ibrahimkadić.

Popularni Baka, međutim, ukazuje na navodnu sabotažu njegove momčadi.

"Svaki naš prelazak centra na polovinu Orašja sudac Alijagić i njegovi pomoćnici karakterizirali su prekršajem ili zaleđem. Nisam više mogao izdržati i odlučio sam povući momčad s terena po cijenu da ispadnemo u Drugu ligu, te moje smjene." - kazao je.

No, njegov je čin osudio i član Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH Goran Kosorić,  ističući također da će radi istog Slišković snositi najveće moguće sankcije.

D.R.
Foto: Mondo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara