Sneijder: Naš cilj je osvojiti Svjetsko prvenstvo!

Sneijder: Naš cilj je osvojiti Svjetsko prvenstvo!

Totalsport
Foto: AFP

INTEROV playmaker Wesley Sneijder najavljuje da će njegova reprezentacija Nizozemske na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici nastupiti s velikim ambicijama.

U najavama Svjetskog prvenstva gotovo da ne postoji protagonist koji o skupini svoje selekcije, koja god bila, neće govoriti kao o ''vrlo teškoj i zahtjevnoj''. Izuzetak nije niti Sneijder, čija će Nizozemska proboj u nokaut-fazu tražiti u skupini s Kamerunom, Danskom i Japanom.

"Radi se o istinski teškoj skupini. Sve momčadi u skupini igraju potpuno različit stil nogometa, ali naša je prednost što ih sve jako dobro poznajemo", kaže Sneijder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da ćemo proći skupinu, a onda ćemo dalje razmišljati samo od jedne utakmice do druge. Nadam se da će nas malo pomaziti i sreća, to je također faktor na koji se morate osloniti na velikim natjecanjima. Osobno se nadam da ću ponijeti epitet ključnog igrača u svojoj reprezentaciji. U našoj selekciji svi imamo istu želju i zajednički cilj, osvojiti Svjetsko prvenstvo!"

Na kraju je ponudio i vlastite favorite. Dakako, osim Nizozemske.

"Na mojoj listi su europski prvak Španjolska, Brazil, Njemačka, branitelj naslova Italija, Argentina i Engleska", zaključio je Sneijder.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara