Šola: Rekli bi da kenjam, kad bih rekao da sam očekivao zlato

VELIKOM dočeku naših vaterpolista na Trgu bana Jelačića prisustvovao je i legendarni vratar "Paklenih" Vlado Šola, koji je i na vlastitoj koži iskusio kakav je osjećaj stajati na pozornici glavnog zagrebačkog Trga pred desecima tisuća ljudi, ali je ipak odbio raditi usporedbe.

>>> Galerija fotografija s aerodroma 

>>> Galerija fotografija s Trga bana Jelačića

>>> Galerija fotografija: Vaterpolisti kod premijera Sanadera

Šola se pokazao kao veliki obožavatelj hrvatske vaterpolo reprezentacije i vjerni pratitelj svih uspjeha naših vaterpolista, ali i veliki optimist jer ga medalja zlatnog sjaja, kako kaže, nije uopće iznenedila.

"Kad bih vam sada rekao da sam očekivao zlato, rekli bi da kenjam. Isprika na izrazu, ali to je jednostavno tako. Kod nas je vaterpolo uvijek imao jednu kvalitetu i tradiciju, bilo je samo pitanje vremena kad će dečki pobrati ono što su posijali proteklih godina. U Melbourneu im se sve otvorilo, otišli su do samog kraja i svaka im čast. O Ratku Rudiću ne treba posebno govoriti, čovjek je osvojio sve što se može osvojiti u vaterpolu", rekao nam je slavljenički raspoloženi Šola.

Šola je i sam imao priliku iskusiti sve čari dočeka kakav je danas na Jelačić placu priređen našim vaterpolistima, ali nije mu palo na pamet uspoređivati ta dva događaja.

"Ovo se ne može usporediti s našim dočekom, ovo je dan naših vaterpolista i pustimo ih da uživaju u svojim uspjesima", kaže Šola.

D.R, P.V.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara