Somić: Za razliku od naših vratara, Omeyer je bio sjajan

Somić: Za razliku od naših vratara, Omeyer je bio sjajan

VJENCESLAV SOMIĆ koji je u posljednji trenutak otpao s popisa za put u Peking prokomentirao je poraz Hrvatske od Francuske u polufinalu Olimpijskih igara uz poseban naglasak na sjajnog francuskog vratara Thierrya Omeyera.

"Na poluvremenu nismo uspjeli iskoristiti priliku odlijepiti se od Francuza iako smo bili bolji", ustvrdio je Somić u trenucima kada se Omeyer još uvijek nije razbranio.

Vjenceslav Somić osvojio je srebro na europskom prvenstvu 

Somić je bio je treći vratar na europskom prvenstvu u Norveškoj gdje je svojim obranama osigurao Hrvatskoj osvajanje srebrne medalje. Unatoč dobroj sezoni sa Zagrebom, Červar je povjerenje na hrvatskim vratima dao Aliloviću i Losertu koji se nisu iskazali na olimpijskom turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je umor poslije utakmice s Danskom učinio svoje, što se vidi prema postotku šuta izvana.  Lacković i Metličić nisu bili aktivni u prvom dijelu, a niti Alilović nije bio na visokoj razini", kazao je razočarano Somić.

Za razliku od naših vratara Francuski su bili puno bolji sa čak tri obranjena sedmerca.

"Omeyer je bio sjajan tokom cijelog susreta, pogotovo u drugom dijelu. Naši momci su pokušavali sve moguće načine, ali presudila je francuska obrana s njihovim vratarom na čelu. S druge strane, Alilović nije pružio potrebnu podršku", rekao je vratar Zagreba razočaran ishodom utakmice potajno se nadajući bronci u utakmici za treće mjesto.

R.J.
Foto: brogs.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara