Šoša ljutit: Rukavina će na ljeto u Rijeku

Šoša ljutit: Rukavina će na ljeto u Rijeku

MENADŽER Šibenkog dragulja Ante Rukavine, Siniša Šoša iznimno je ljutit na trenera Hajduka Zorana Vulića, jer ovaj, navodno, upropaštava i njegovu vizu za basnoslovno bogatstvo.

Od kada je stigao u Hajduk, Rukavina nije zabljesnuo, a nakon još jednog poraza, kako Šoše doživljava golgeterski post njegova najcjenjenija klijenta u utakmici s Varteksom, situacija je, prema šibenskom menadžeru, postala zabrinjavajuća.

Šoša ne želi ni razmišljati o neuspjehu kada je Rukavina u pitanju, to nikako, a došao je na ideju da ga povjeri novopečenom riječkom strategu Josipu Kužeu.

"Neću dopustiti da Rukavinu unište. Ako ne može igrati u Hajduku, odvest ću ga na ljeto u Rijeku, kod Kužea, koji je odličan trener. Splićanima ću isplatiti milijun eura, bez obzira što su oni za njega Šibeniku isplatili 400 tisuća eura." - rekao je Siniša Šoša za Novi List.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Rukavina već postao nacionalni problem, pritom aludiramo na gestu izbornika Bilića, nije nemoguće da i opcija sa Rijekom zaživi, jer je Ante Rukavina, nešto što ne smije propasti, jer bi to onda bio i poraz svih nas, kako nam barem svi to predstavljaju.

Za čelnike Hajduka, ovo su vjerojatno gluposti, ali treba biti na oprezu, jer kao što je poznato iz čuvenih transkripata razgovora Šoše i Obilinovića, onaj tko se suprostavlja Sinišu Šoši, može lako završiti u Jadru, rijeci uz povijesni grad Salona nadomak Splitu.

V.B.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara