Šošo: Rukavina definitivno odlazi u Monaco ili Trabzonspor

ANTE RUKAVINA definitivno odlazi iz Hajduka, samo se ne zna hoće li na istok u Tursku ili će krenuti put zapada u malenu kneževinu Monaco. Hajdukov napadač je nezadovoljan u Splitu jer smatra da nije potpuno iskoristio svoj potencijal te da je vrijeme da ode negdje gdje će se s njim bolje raditi. Mladi hrvatski reprezentativac je na Poljudu imao i privatnog trenera s kojim je trenirao.

Turski Trabzonspor je jako zagrijan za igrača Hajduka te su iz vodstva tog kluba poručili da je Rukavina njihov. Drugi mogući kupac je Monaco u kojem igraju naši reprezentativci Jerko Leko i Nikola Pokrivač, a i sam Rukavina bi radije igrao u Francuskoj. Odšteta koju će Hajduk dobiti još se službeno ne zna ali se kreće između tri i četiri milijuna eura.

Igrač koji je uz nevjerojatnu brzinu, neosporno ima i veliki nogometni talent, no dolaskom iz Šibenika u Hajduk 2007. godine nije se najbolje snašao. Prvi dio sezone je odigrao blijedo, da bi proigrao u drugom dijelu prvenstva i pokazao kakav nogometni biser leži u poljudskim odajama. Za to vrijeme Nikola Kalinić se nametnuo kao prvi napadač Hajduka.

Danas je trebao biti sastanak nezadovoljnog igrača i uprave kluba no Rukavinin menadžer Siniša Šošo rekao nam je da će sastanak biti tek u ponedjeljak i da će se onda više znati. No, Šošo nam je potvrdio da će njegov igrač sigurno otići iz Hajduka ali nije htio u koji klub i za koju cijenu.

"Mogu vam reći da Rukavina definitivno napušta Poljud. Njegov novi klub će biti Trabzonspor ili Monaco ali vam ne mogu reći koji od ta dva", rekao je Šošo za Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cernat potpisao novi ugovor s Hajdukom?

Danas se pojavila informacija da je Florin Cernat potpisao novi četverogodišnji ugovor s Hajdukom. Rumunju se jako sviđa Split i želi ostati dok su Hajduk i Torcida zadovoljni Cernatovim partijama. No, i u ovom slučaju postoji "kvaka 22". Naime, ugovor vrijedi samo ako na račun Dinama iz Kijeva bude uplaćeno dva milijuna dolara koje Hajduk nema. Bilo bi smiješno da na Poljudu potpisuju ugovor s igračem kojeg ne mogu platiti no što smo sve doživjeli od Hajduka ove sezone, ni to ne bi bilo preveliko iznenađenje.

Za potvrdu ove informacije smo pokušali kontaktirati Mirka Klarića ali dopredsjednik Skupštine Hajduka nam je bio nedostupan.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara