Španja i Jovanović najbolji sportaši Dubrovnika

U ORGANIZACIJI Dubrovačkog športskog saveza večeras su u Dubrovniku na prigodnoj svečanosti uručena priznanja Grada najuspješnijim sportašima za 2002. godinu.

Najuspješniji športaš je plivač Mihovil Španja, a športašica plivačica Sanja Jovanović. Nagradu za najbolju ekipu dobio je ženski košarkaški klub Ragusa, a za momčad vaterpolo klub Jug.

Prigodnoj svečanosti nazočili su brojni gosti i uzvanici među kojima i izaslanik Hrvatskog olimpijskog odbora Zoran Kovačević, župan dubrovačko-neretvanski Ivan Šprlje te gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obraćajući se okupljenima dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica kazala je kako Grad Dubrovnik za šport iz svog proračuna izdvaja 9 milijuna kuna te uz ostalo najavila završetak rekonstrukcije dubrovačkog plivališta u Gružu, izgradnju športske dvorane u povijesnoj jezgri grada te rekonstrukciju nogometnog igrališta.

Kao jedan od projekata Gradskog poglavarstva Dubravka Šuica najavila je i početak realizacije športsko-rekreativnog centra na prostoru Gospino Polje koji je tamo planiran još 1963. godine

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara