Split ponovo bez domaćinstva, Hrvatska favorit na engleskim kladionicama

Split ponovo bez domaćinstva, Hrvatska favorit na engleskim kladionicama

IAKO se vjerovalo kako će Split biti domaćin u susretu dodatne kvalifikacijske utakmice, Hrvatska će Sloveniju, 15. studenoga, najvjerojatnije ugostiti u Zagrebu.

Splićani su bili revoltirani kada je odlučeno da će se susret Hrvatske i Bugarske igrati u Zagrebu, pa se u rujnu šuškalo kako će se kvalifikacijski susret igrati na Poljudu.

Čak je Vlatko Marković izjavio da Split ima sve predispozicije za utakmicu, uključujući i vremenske uvjete.

No, sudeći prema prvim informacijama, Split će ponovo ostati praznih ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik Otto Barić sinoć je u emisiji na HTV-u posvećenoj Europskom prvenstvu izjavio kako bi volio da se utakmica igra u Maksimiru, a i igrači su također (kao i za susret s Bugarskom) za Maksimir. No, rekao je da će odluku prepustiti Izvršnom odboru HNS-a.

Barić je rekao i da se reprezentacija za susret neće pripremati u Čatežu, no Marković je natuknuo da će pripreme najvjerojatnije ipak održati u Čatežu. A iz Čateža reprezentacija sigurno neće putovati u Split.

Navijači Hajduka ogorčeni su zbog ignoriranja, a najviše ih je razočaralo to što navodno Uprava Hajduka ne želi organizirati utakmicu pravdajući se ekonomskom razlozima. Torcida još ne želi odustati, pokušat će svim silama dobiti domaćinstvo utakmice.

Spomenimo još da je prema prvim procjenama engleskih kladionica hrvatska reprezentacija veliki favorit, te da će prema Englezima, Hrvatska, Španjolska, Turska, Nizozemska i Rusija biti pet reprezentacija koje će se iz dodatnih kvalifikacija plasirati na EP.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara