Šprajcer: Nisam kriv!

Foto: Screenshot (RTL)

NEVEN ŠPRAJCER treći je član Skupštine HNS-a koji je uhićen zbog sumnje u korupciju i namještanje utakmica. Anonimno pismo bivšeg nogometaša, koje je Index prvi objavio prije samo nekoliko dana, povezivalo ga je s potplaćivanjem sudaca, a sumnja se kako je za "pošteno suđenje" plaćao Željku Širiću.

> Nastavlja se: Šprajcer uhićen zbog davanja mita Širiću za "pošteno suđenje"!

> Pamić o Šprajcerovom uhićenju: "Nisam vidio ništa sumnjivo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> "Pao" i treći visoki dužnosnik Saveza - HNS: "Podržavamo sve aktivnosti pravosudnih organa"

Širić je zajedno sa Stjepanom Djedovićem uhićen prije manje od dva tjedna zbog sumnje u korupciju i primanje mita kako bi svojim utjecajem u sudačkoj organizaciji manipulirali ishodima nogometnih utakmica. Istraga je dovela do novih otkrića, a nitko ne može reći gdje je kraj.

"Nisam kriv", kratko je stigao reći Šprajcer pred kamerama RTL-a dok su ga policajci uvodili u "maricu".

U pismo koje je redakciji Indexa poslao bivši nogometaš Karlovca navodi se kako je Šprajcer mutne poslove obavljao zajedno s tadašnjim direktorom kluba Krešimirom Perkovićem uz potporu Igora Pamića. Pamić i Šprajcer još su ranije demantirali te optužbe. Kako je Šprajcer za Index prokomentirao optužbe iz pisma, pročitajte OVDJE.

Preko "KAportala" javio se i Perković:

"Nitko me još nije kontaktirao vezano za bilo kakvu istragu, Sve što se navodi u pismu su laži i gluposti", rekao je Perković odbivši bilo kakvu svoju, ali i Šprajcerovu povezanost s namještanjem utakmica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara