Srbi prijete: Ako Stefan GP ne dobije šansu, netko će imati problema

Srbi prijete: Ako Stefan GP ne dobije šansu, netko će imati problema

Totalsport
Foto: AFP

SRPSKA momčad Stefan GP, koja i dalje sanja nastup u Formuli 1 već u nadolazećoj sezoni, na pomalo se komičan način obračunala sa svim “neprijateljima”.

Preko svoje internetske stranice vodstvo momčadi objavilo je kako je prvi dio njihove opreme već stigao u Bahrein, gdje će se 14. ožujka održati prva ovogodišnja utrka Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sljedeći su, pak, tjedan čelnici Stefana najavili predstavljanje bolida kao konačan dokaz da su spremni za nastup u Formuli 1.

“Ako ne dobijemo šansu da se natječemo u Bahreinu i u trenutku kad se neke momčadi ne pojave tamo, netko će biti u velikoj nevolji dok bude objašnjavao što nam se dogodilo”, stoji u priopćenju Stefan GP-a, koji se u zaključku obračunao s američkom momčadi USF1 koja je u velikim financijskim problemima i još uvijek pokušava ishoditi odobrenje za propuštanje nekoliko utrka nadolazeće sezone.

“Sanjari iz SAD-a će morati objasniti svoje postupke jer namjerno čine Formulu 1 slabijom sa svojim snovima o savršenom svijetu i bajkama o svojem uspjehu. A uspjeh ne dolazi kroz priču, nego kroz težak rad i puno petlje.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara