Srna: Bugari me se boje jer sam im se nazabijao golova

SVJESNI izazova s kojim će se susresti, hrvatski reprezentativci susret protiv Bugarske prihvaćaju vrlo ozbiljno, naročito nakon neiskorištenog vodstva od 2-0 tijekom prošle utakmice u Zagrebu.

Upravo je Darijo Srna igrač kojeg se Bugari najviše pribojavaju. Naime, zabio im je oba pogotka u listopadu prošle godine, a postigao je i hat-trick za U-21 reprezentaciju u pobjedi 3-0.

"Bugari me hvale jer znaju da sam bio sukrivac za dva gola u završnici susreta, pa me žele uspavati" - rekao je skromno novinarima Jutarnjeg lista. "Ni sebi ni momčadi ne mogu oprostiti što smo dopustili izjednačenje... To je dobra škola, platili smo je skupo i štošta naučili." - dodao je.

U suparničkim redovima Srna upozorava na Berbatova i Martina Petrova. Obojicu ih je dobro upoznao i smatra da su najveća prijetnja našoj obrani.

"Čeka nas teška utakmica, no znamo što nam je cilj, ostati barem neporaženi. Kako bismo u tome uspjeli, svi koji istrčimo morat ćemo dati 100 posto mogućnosti i biti koncentrirani do posljednjeg sudačkog zvižduka." - rekao je Srna..

Što se tiče njegove forme, tvrdi kako u klubu stalno igra, dok u reprezentaciji uživa veliku podršku stožera, suigrača i medija. Pun samopouzdanja, kaže kako se ne boji da neće biti pravi.

"Mislim da nisam neskroman kad kažem da sam u reprezentaciji pod Kranjčarovim vodstvom odigrao prilično dobro, postigao sam četiri pogotka, isto toliko puta asistirao".

Izbornik Kranjčar prije petka ne želi otkriti postavu igrača, kao se nitko ne bi osjećao sigurnim. Poznato je samo kako ćemo igrati s liberom i trojicom stopera ispred.

"Podsjetimo se, Grčka je s tom formacijom postala prvak Europe" - rekao je Cico.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara