Srna i Olić na odmoru, a Sharbini napušta reprezentaciju

HRVATSKI reprezentativci, prema zacrtanom planu do utakmice s Poljskom, odrađivati će jedan trening dnevno nakon velike potrošnje na klagenfurtskom Woertherseeu. Današnji trening odradili su u Oberwartu po prohladnom vremenu, a Bilića i njegove odabranike došlo je pozdraviti 300-njak najupornijih simpatizera.

>Pogođena taktika: Nakon Austrije znali smo dobitnu kombinaciju

Vježbali su tek djelomično, baš kao i nakon utakmice s Austrijom kada je prva ekipa nakon regeneracijski vježbi i rastrčavanja dobila poštedu dok su rezerve odradile puni tretman.

Srna i Olić uopće nisu trenirali jer je izbornik Bilić tako odlučio zbog velikog pražnjenja na jučerašnjoj utakmici sa Njemačkom. Srna, koji je dobio neugodan udarac u butni mišić u prvom poluvremenu jučerašnje utakmice, također je pošteđen te je ostao odmarati u Hotelu Avita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić malo je kasnio na trening zbog gostovanja na Uefinom chatu, ali kao i obično, sve je nadoknadio svojim silnim zalaganje na ostatku treninga.

Sutrašnji će popodnevni trening izborniku Biliću poslužiti da odluči o udarnoj postavi za Poljsku. Očekuje se da će Bilić odmarati neke igrače, ovisno o njihovu stanju, prije velikog četvrtfinala u Beču.

Sharbini napušta reprezentaciju i priključuje se Rijeci

Trener Rijeke Zlatko Dalić zatražio je od izbornika Bilića da mu ustupi Anasa Sharbinija kako bi se ovaj mogao priključiti momčadi Rijeke u pripremama za Intertoto kup. Mladom hrvatskom veznjaku jako je žao što neće prisustvovati hrvatskom dvoboju u četvrtfinalu ali se usprkos tome mora odazvati pozivu kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara