Srna odlazi iz Šahtara, Ukrajinci zainteresirani za napadača Osijeka

ČINI SE da bi jedan hrvatski reprezentativac mogao otići iz ukrajinskog Šahtara, a moguće je da Ukrajinu napuste i oba naša igrača koja trenutno igraju u Donjecku. Darijo Srna razmišlja o odlasku u zapadnu Europu, a negdje na tom putu bi ga mogao slijediti i vratar Stipe Pletikosa.

Pletikosa je već nekoliko puta najavljivao da će tražiti otpusno pismo iz Donetska, a kako prenosi Jadran sport, i Darijo Srna prošli je mjesec od Uprave kluba tražio da mu tijekom ljetne stanke otvori transferski prozor.

Zasad nije poznato Srnino odredište, međutim, čini se da je predsjednik Šahtara Rinat Ahmetov, bivšem Hajdukovom veznjaku otvorio vrata. Ode li hrvatski dvojac iz Donjecka, Ukrajinci možda ipak neće ostati bez hrvatske krvi.

Naime, Glas Slavonije javlja da je Šahtar iskazao ozbiljan interes za najboljeg strijelca s Gradskog vrta Stjepana Jukića, za kojeg su osim Ukrajinaca navodno zainteresirani Zagreb i Dinamo. Jukić, naravno, o ničem nema pojma.

"Lijepo je čuti kako se raspituju za tebe. No, želim naglasiti da mi je prioritet odlazak u inozemstvo, na drugom mjestu je ostanak u Gradskom vrtu, a tek na trećem odlazak u neki hrvatski klub." - objašnjava Jukić za Glas Slavonije te dodaje kako je čuo da postoji interes za njega s europskog istoka ali da nije znao o kojem se klubu radi.

Na naš upit upućen Tihomiru Maršiću, predsjednik Osijeka kaže kako su to gluposti i da to nije istina. "Nemam takvu informaciju. Pišu gluposti i to nije istina." - rekao je Maršić za Index.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara