Srna u problemima uoči Turske: Mišić i dalje bolan

ODABRANICI Slavena Bilića odradili su u Oberwarthu otvoreni trening pod otvorenim nebom. Gdje god se pojave, prati ih dosadna kiša. No čini se da im je ona do sada donosila sreću, barem na ovom Europskom prvenstvu.

Puno manje sreće Bilić ima sa ozljedama svojih igrača. Igor Budan nije trenirao zbog ozljede koju vuče već duže vrijeme, Ivan Klasnić zapalio je za Bremen na svoj redoviti pregled, Ivan Rakitić zbog predstrožnosti nakon neugodnog udarca koji je zaradio protiv Poljaka odradio je "rehab" u hotelu.

Srna upitan za Tursku?

No najteža je situacija s Darijom Srnom koji još uvijek osjeća bol u butnom mišiću nakon udarca koji je primio protiv Nijemaca. On je danas trenirao odvojeno od ostatka momčadi, trčkarao je uz teren i vidjelo se da se ne osjeća najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativni doktor Rakić izvijestio nas je o Srninom stanju.

"Darijo i dalje osjeća bol u tom mišiću. Smatram da ne bi trebao biti upitan, ali će mnogo toga ovisiti o sutrašnjem treningu. Nakon toga ćemo puno više znati."

Po posebnom programu trenirao je i Vedran Ćorluka, a prvenstvo je već sinoć završilo za Darija Kneževića.

Po gustoj kiši pred dvjestotinjak gledatelja, Bilićevi su izabranici odradili regeneracijski trening. Već nakon 45 minuta dobar dio ekipe pokupio se u svlačionicu dok je ostatak odigrao trening utakmicu na skraćenom prostoru. Za jednu ekipu igrali su Niko Kovač,  Kalinić, Šimunić i Olić, a za drugu brat Robert također, L. Modrić, Kranjčar i Asanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara