Štimac: Još nije sve odlučeno

IGOR ŠTIMAC smatra da Hajduk nije iskoristio šanse na početku utakmice s Interom, te da je zbog vlastite nepažnje primio pogodak. Bez obzira na sve, trener Bijelih vjeruje da je njegova momčad dominirala na terenu i da su bliži naslovu, ali je i svjestan da još ništa nije gotovo.

Štimac kaže da je igru otežala temperatura od 35 stupnjeva, kao i činjenica da je kraj prvenstva pa su obje momčadi na izmaku snaga. Kada se sve uzme u obzir, smatra da je utakmica bila fantastična.

"Naravno, još nije sve odlučeno, moramo pričekati posljednje kolo, jer je očito kako se ove sezone prvenstvo Hajduku nije dalo dovršiti do samog kraja“ - kazao je Štimac za Sportske novosti.

Smatra da je Inter svoje prigode propustio na otvaranju oba poluvremena, pa su Splićani uspijeli stabilizirati igru. Znali su, kaže, da Zaprešićani neće srljati, jer je ulog bio dosta velik.

Štimac ističe kako bod njegovoj momčadi znači puno za obranu naslova.

Na pitanje je li svjesno Interu prepustio inicijativu, Štimac je odgovorio: "Da, ali zato što sam na to bio primoran. Vjerujte da sam u Zaprešiću želio napasti Inter, ali sam imao dosta problema s ozljedama, a još jedan razlog je i činjenica da je s nama igao i jedan bod“. Smatra da Hajduk nije imao mnogo šansi, štoviše, vjeruje da je po tom pitanju Inter bio bolji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara