Štimac kao hrvatski Alex Ferguson

Štimac kao hrvatski Alex Ferguson

KAKO će Petar Nadoveza Hajdukovce voditi samo do kraja ove sezone, na Poljudu se traži novi trener, a među kandidatima su Ćiro, Štimac, Katalinić, Slišković, Karačić i Šušak.

Večernji list piše kako je Hajdukova prva opcija Igor Štimac kojemu je velika želja postati trener. No, on bi tu funkciju vršio u stilu engleskog menadžera Alexa Fergusona, za što bi Štimcu trebao "čovjek od povjerenja" koji bi mogao biti prvi trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi kanididat za trenersku klupu Hajduka je izbornik BiH Blaž Slišković koji je već nekoliko sezona, pri izboru novog Hajdukovog trenera, među kandidatima. Sliškovića, koji je ljubimac navijača, Torcida bi dobro prihvatila, a na njegovoj strani su i dobri rezultati te poznavanje nogometa.

Osijekov trener Branko Karačić krajem osamdesetih na Poljudu je bio jedan od najboljih igrača. Poziv željno očekuje, a čelnici Hajduka s njim su vodili pregovore i prije godine, piše Večernji.

Ivan Katalinić također je među kandidatima, a činjenica da je od osam poljudskih naslova osvojio četiri, te klub uveo u četvrtfinale Lige prvaka u sezoni 1994/1995. donosi mu veliki plus u izboru.

Ivo Šušak i Ćiro Blažević mogli bi također kandidirati za trenera, no s obzirom da nemaju "hajdučki pedigre", nemaju velike šanse, piše Večernji list.

Izvor fotografije: Sportnet

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara