Štimac: Nisam nezadovoljan remijem u Koprivnici

NOVI trener Hajduka Igor Štimac, nakon remija u Koprivnici, izjavio je kako nije nezadovoljan rezultatom, iako su svi očekivali pobjedu.

Štimac je u emisiji "Hrvatska nogometna liga" HTV-a kazao kako svi koji su očekivali da će se problemi u Hajduku izbrisati čarobnim štapićem žive u nekom drugom svijetu.

"Mi moramo ići postepeno i rješavati probleme koje imamo od pauze. Naime, od tada smo zapali u velike probleme. Čak pet važnih igrača vratilo se ozlijeđeno, te nisu mogli raditi kako su trebali da bi bili spremni za nastavak" - kazao je Štimac dodajući kako Hajduk ima vrlo širok izbor igrača sposobne za sve vrste nogometa, i napadački i obrambeni, no pitanje je koliko je tko spreman.

"Moj je posao da najviše spremne igrače uklopim u momčad, a za to nažalost nemamo puno vremena. Očekuje nas napornih 20 dana i morat ćemo biti pametni u izboru igrača. Pokušat ćemo ostvariti što bolji rezultat." - komentirao je novi Hajdukov trener spomenuvši kako Hajduk ima dva igrača koja bi svatko poželio u svojoj momčadi - Kranjčara i Leku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac je dodao i kako mu je žao što u Koprivnici nisu osvojili sva tri boda, te tako demantirali "ulicu".

Međutim, kazao je kako će pokušati ostvariti s Hajdukom što bolji rezultat na kraju, te da će Hajduk do kraja odigrati pošteno pa makar ne bio prvak.

Hajdukov trener zaključio je kako će svoju novu funkciju odgovorno obavljati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara