Štimac sazvao hitnu sjednicu: Riječani (uzaludno) traže bodove i smjenu povjerenika

Štimac sazvao hitnu sjednicu: Riječani (uzaludno) traže bodove i smjenu povjerenika

U ČETVRTAK popodne Igor Štimac, predsjednik Udruge prvoligaša okupit će Upravni odbor na izvanrednoj sjednici. Rijeka je, naime, otišla korak dalje i žalila se na odgodu utakmice 12. kola, na Kantridi protiv Dinama. Vjerojatno uvrijeđeni domaćini neće ishoditi ništa više od mukotrpnog povlačenja s papirologijom, no kada se traži smjena povjerenika za natjecanje, čelni ljudi moraju se sastati.

Odbor u sastavu Dražen Medić (Zagreb), Mario Rubeša (Rijeka), Marko Karađole (Šibenik) i Željko Čulo (Cibalia), naravno i Igor Štimac ne bi se dugo trebali zadržati na žalbi koju su Riječani uputili, jer je Zdravstvena komisija HNS-a, kojoj su Dinamovi liječnici podnosili nalaze, donijela rješenje kojim se nedvojbeno utvrđuje bolest desetorice Dinamovih igrača.

Riječani su u svojoj molbi tražili da se neodigrana utakmica registrira 3:0 za domaćina, gdje se pozivaju na članak statuta prema kojem momčad može startati sa sedam igrača (?).
Također, traži se sanacija svih troškova i otkaz Josipu Breznom.

Teško da će se dogoditi, ali Riječani su uporni. Jedna od  njihovih udarnih teza bit će činjenica da su Dinamovci hitro otišli za Zagreb, umjesto da ostanu na pregledu u riječkoj bolnici..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je poslijepodne odigrala uzbudljivu utakmicu protiv Zadra i nakon serije jedanaesteraca, zahvaljujući vrataru Radmanu prošla u četvrtinale Kupa Hrvoja Ćustića. Dinamo se oporavio od viroze i na krilima Boška Balabana, koji je zabio hat-trick protutnjao stadionom Hrvatskog dragovoljca.

Trener Branko Ivanković i njegovi igrači još su jednom ponovili da ne shvaćaju ponašanje Riječana, te da su ogorčeni tim nesportskim potezom...

D.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara