Stjepan Božić se početkom travnja bori protiv Čeha Bilaka

Stjepan Božić se početkom travnja bori protiv Čeha Bilaka

Tekst: M.M.
Foto: AFP

IAKO se medijima sve češće ime Stjepana Božića spominje u smislu sudionika reality-showa "Farma" koji bi uskoro trebao ponovo otpočeti, Stjepan se sprema za novi izazov u ringu, piše ProFightStore.com.

Danas je Božić otišao u Zadar na dvotjedne pripreme za meč protiv Michala Bilaka (30g, Češ 19-12-0) koji je ugovoren za petak 9. travnja. Uz Božićev standardni tim, u Zadru će mu sparirati mladi i perspektivni ukrajinski boksač Vasilj Kljusa.

"Uhvatili ste me na putu prema Zadru gdje ću boraviti tri tjedna i odraditi pripreme, odnosno najveći dio sparinga. Poslije toga se vraćam u Zagreb gdje slijedio završni dio do borbe. Dio će biti u mojoj dvorani, dio u Core Gymu." O svom sljedećem protivniku Čeku Michalu Bilaku ne znam mnogo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam mnogo o protivniku, sigurno nije za podcijeniti, no više o svemu zna moj brati i trener Vlado koji je i dogovarao meč. U svakom slučaju je pobjeda imperativ jer mi ona otvara vrata za novu priliku za svjetski naslov. Postoje neke indicije da bi Sartison mogao svoju titulu braniti u svibnju, vjerujem da će tu borbu pobijediti i da bi ja u rujnu mogao dobiti revanš. Ipak, sada je rano o svemu govoriti, a prilika bi došla tek ukoliko ostanem u pozitivnom scoreu."

Nakon neuspjelog napada na svjetski naslov protiv njemačkog Kazahstanca Dimitrija Sartisona, Božić je uzeo dužu pauzu od boksa. "Nakon te borbe sam uzeo najdužu pauzu u karijeri. Doslovno mjesec i pol dana nisam ništa radio tako da sam sada u nekoj osrednjoj formi. Vjerujem da će do meča ona biti na optimalnom nivou."

Ovih se dana pojavila informacija da bi naš boksač mogao biti jedan od sudionika nove sezone reality showa Farma. Prema Stjepanovim izjavama vijest je točna, no termin se preklapa sa njegovim pripremama. "Ovo za Farmu ne bih mogao komentirati. Najbolje bi bilo da kontaktirate ljude iz produkcije. Show počinje 20.3, a ja sam tada u jeku priprema."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara