Stojanovič: Nismo se usudili igrati, uništili su nas Guela i Sammir

Stojanovič: Nismo se usudili igrati, uništili su nas Guela i Sammir

TRENER slovenskog prvaka je bio pun hvale na Dinamov račun mada se čini da se iza njegove počašćenosti što je Dinamo uopće došao u Domžale, skriva "pila naopako".

> Dinamo svladao Domžale s 2:1

> "Jednom nogom smo u 3. pretkolu, u Maksimiru trebamo završiti posao"

> Ivanković: Propustili smo priliku osigurati prolazak u 3. pretkolo

> Zdravko Mamić kupio Boška Balabana?!

> Šokota: Radujem se duetu s Balabanom

> Boysi pjevali: Ivo Sanader, jeb´o vas Ivo Sanader!

"Nismo dali svoj maksimum, a zašto je to tako trebate pitati igrače. Očigledno je da su bili sputani Dinamom i da su previše respektirali protivnika. Dinamo je superiornija momčad koja u svojim redovima ima nekoliko igrača svjetske klase, rekao je trener Domžala i među Dinamove "klasičare" uvrstio Guelu, Sammira i Modrića.

"U Maksimiru ćemo igrati puno bolje jer mi ni ovdje, a tamo pogotovo protiv ovakvog protivnika nemamo što izgubiti." - dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući igru danas nevidljivog udarnog dvojca Zahora - Ljubijankič kao i zgoditak Žeželja koji je zabio u debiju Stojanovič je rekao kako je prerano govoriti o eventualnim izmjenama u napadu u makismirskom uzvratu.

"Za moju momčad je jako naporan ritam od dvije utakmice tjedno jer nas prije gostovanja u Maksimiru očekuje još jedna prvenstvena" - dodao je za kraj.

Rajko Magić: Ovo je moj odgovor svima koji su me napadali za lošu pripremu utakmice s Khazarom

Dinamov zamjenski trener Rajko Magić koji je mijenjao kažnjenog Ivankovića je pobjedu nad Domžalama shvatio kao satisfakciju za razapinjanje kojem je u medijima bio izvrgnut nakon navodno katastrofalnog snimanja Khazara.

"Niti jedan novinar, a pisali su doista svašta o meni, nije vidio moju pripremu za tu utakmicu." - kaže on.

Branko Ivanković je uvjeravao javnost kako može biti mirna iako će Magić sjediti na klupi jer je iza njega 500 samostalno odrađenih utakmica u trenerskoj karijeri. Obzirom da je ovo 501. da li mu je ta pobjeda bila najslađa?

"Ma kakvih 500 utakmica, iza mene je 15 godina samostalne trenerske karijere, ja sam pobijedio na stadionu u Stuttgartu tako da mi je ova pobjeda ne predstavlja ništa posebno." - dodaje.

Osim pobjedom Magić je okajao i grijehe lošeg skautinga Khazara jer je sudjelovao u snimanju Domžala: "Tako je. Ja sam ih pratio u Tirani, a šef ih je gledao kod kuće u prvenstvenoj utakmici. Snimili smo ih sa svih strana a sastav smo zahvaljujući praćenju pogodili do u zadnje ime." 

"Međutim, najveća zasluga za pobjedu ide igračima." - zaključio je Magić.

Foto: Roman Šipič/Delo

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara